Medlemsinfo

VÅRENS STÄDDAG är lördagen 25 april 2020, som tidigare har meddelats. Med anledning av den aktuella situationen med coronaviruset (covid-19), har förutsättningarna för att samlas ändrats. Vi kommer inte att ha någon inledande information från styrelsen och inte heller någon avslutande gemensam grillning. De medlemmar som vill får dock gärna göra en städinsats på tomten eller inomhus. Vi sätter upp de sedvanliga anslagen där man kan notera vad man gjort. Redskap och rengöringsmaterial finns tillgängligt i 4:ans soprum en trappa ner. En container kommer att finnas utanför 2:an, där det även är möjligt att slänga privata saker som man vill bli av med. Observera att el.apparatur, kemiska produkter och annat brandfarligt inte får kastas där!
Vår FÖRENINGSSTÄMMA  2020 har på grund av coronaviruset (covid-19) flyttats fram till den 11 juni. Styrelsen återkommer med kallelse och andra handlingar inför stämman. Motioner till stämman kan lämnas fram till 30 april.

Styrelsen

COM HEM har meddelat oss som fastighetsägare att deras analoga TV-sändningar kommer att upphöra. Man har nu flyttat fram datumet för detta till 8 september. Därefter sänds alla kanaler endast digitalt. Den som har en äldre TV-modell för endast analoga sändningar, behöver fortsättningsvis antingen en digitalbox eller byta till en nyare TV-apparat.

Vi vill påminna våra medlemmar om att även regelbundet ta del av den information som sätts upp anslagstavlorna i trapphusen!